Followers

Wednesday, July 18, 2012

Segmen Ayu : Saya Blogger Dari Sarawak


Sibu, Sarawak

Tak tao la nak tag siapa :P

16 comments:

are_lin@yu said...

hai dear,orang selangor di sini ;-)..ayu tak pernah pergi sarawak lg..hehe..tq tau join segmen ayu..t ayu update warna biru ya ;-)..jomlah terjah kawan2..

http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/07/senarai-peserta-segmen-ayustill-ada.html

are_lin@yu said...

ayu dah updates senarai baru jom tengok,takut tercicir ;-)

http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/07/senarai-peserta-segmen-ayustill-ada.html

CINTA UNTUK KITA said...

slm prknlana ya :)

~Sweet Honesty~ said...

ktk owg sibu ka??kmk keja sibu tek..hehe..

http://sweetylikecandycan.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Mohd Lokman Bin Ramli said...

blogger terengganu datang melawat disini.. ^_^

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-terengganu.html

Deqla manjew said...

salam ukhwah.. sy blogger dari KL.. follow sini... jemput ke blog sy.. salam kenal.. ^_^

http://norumara.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

shedameor said...

sheda pon join. blogger perak. salam perkenalan :)

http://shedameor.blogspot.com/2012/07/saya-blogger-dari.html

taqiee din said...

Salam perkenalan...:)
dtg Dari Segmen yg sama...:)
Sy dr Sarawak...salam kenal..
http://taqieeummu.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-mesir.html

Cik Nur said...

salam kenal... :)

Dari segmen yang sama :

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Momo said...

salam kenal..:)

http://sukatykupown.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

Yumida said...

kamek pn blogger dri swak..hehe...

http://umikasum.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

wan nurul hezrina said...

hye salam kenal..nurul blogger dr melaka tapi keja kat putrajaya

dr segmen yang sama
http://hezrina83.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

tak pernah sampai serawak lagi.teringin nak pegi=)

SuparMan SuaRez said...

Salam Ramadhan..
Datang dari Segmen Yang Sama.Salam Perkenalan dari negeri Jiran.Blogger Dari SABAH!! ^_^
Dah Follow Sini,Jemput Singgah Blog Saya Plak K..

http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

khairolina said...

dtg follow kat cni

http://greenonepiece.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Mrs.BuduBilis said...

singgah sini dari segmen yang sama. done follow u :)

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Isabel Diaz said...

singgah ctowk :)

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/08/saya-blogger-dari-sarawak.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...