Followers

Monday, June 4, 2012

Rasminya Pemenang Utama 1st Giveaway By Nono Lu and Feyras

Masanya telah tiba dan mintak maaf atas kelewatan yer~
Aku baru keluar dari `gua`
Kenapa `gua`~
Kampung tu tiada bekalan elektrik dan line tepon lagi la tarak

Ok~ tanpa berlengahkan masa lagi

Senarai pemenang utama
semak link disini

p/s: para peserta telah diberi peluang untuk meninggalkan number GA tapi ada yang tak berbuat demikian.
ini adalah keputusan RANDOM muktamad.

8

54
Contact Lens

50(7)
&
33(2)

31
1 Hadiah misteri dari Cik Feyra yang bernilai rm15.



Senarai penerima SAGUHATI 10x
(akan diumumkan dalam next entry (in other blog) - aku akan buat auto-post -pasal aku dah random awal-)

Yang ada (number GA) kat dalam sebenarnya pemenang tapi tiada dalam senarai peserta yang layak maka di random sekali lagi buat peserta yang layak.
Kenapa tak layak? Sebab korang tak tinggalkan NUMBER GA kat ruang yang disediakan. Tempoh dah diberi tapi tak ramai yang respon.

By the way, kepada para pemenang, anda diminta emelkan butiran ke erihakuren@gmail.com .
Bagi yang menang item, bagi nama,alamat,no.hp number GA.
Topup pulak, bagi no.hp, number GA dan line apa.

p/s: para peserta diminta menuntut hadiah sebelum 10Jun kerana penghantaran akan dilakukan pada 11Jun. Diingatkan jugak, tiada cabutan ke-2. Bagi para peserta yang hendak menuntut hadiah selepas tarikh tersebut, anda tidak akan dilayan ( kerana semua hadiah -kecuali hadiah misteri- aku sendiri yang sediakan).
 MY GIVEAWAY, MY RULE, MY TIMING.

Jadi tolong hargai masa aku yer pasal aku nie jarang keluar rumah dan pos ofis sangat jao dari rumah aku.

8 comments:

gee azie said...

no GA tu yg mane? kaler merah ke kaler pink?? xfaham...

Nono Lu said...

kale pink dear~
yang merah tu sepatutnya pemenang~
tapi takde respon, so random bg kat org lain

gee azie said...

ok faham... thanks... no GA 33

Nono Lu said...

emel received ^^

nur_za said...

nur no 54..nur dah send detail..dpt x

Nono Lu said...

got it ^^

miss kk said...

sya yg number 50...dpt x?..dh antar detail dh...

Nono Lu said...

dpt topup ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...