Followers

Saturday, June 23, 2012

1st SPECIAL GIVEAWAY CONTEST by Qaleshya Umairah

Banner GA Contest




Here my story, bagi aku la, my love story kinda awesome. Actually, we just know each other in Facebook. Aku kerap post yang aku teringin sangat nak makan Pizza.
Datang sorang mamat yang aku anti giler sangat ( aku xtao kenapa aku tak suka dia ),
rajin sangat komen post aku dan kata pulak dia promise akan spons aku makan Pizza. Aku ye kan aje pasal aku tengok dia diam Kelantan kat bio, + aku pulak diam kat Sarawak.
Imposible to meet each others kan?

Lepas a few days berlalu, dia kata dia akan datang Sarawak.
Aku ingat maen2.. Ya ALLAH ! Rupanya betul,
sekali dah kenal dan jumpa ( siap di jemput aku kat depan bustop rumah aku dan siap kena spons Pizza ),
 sembang-sembang lagi dan aku tanya details, Ya ALLAH lagi, rumah dia punya lah dekat dengan rumah aku kat Sibu ni, ada lah dalam 5minit je sampai dah rumah dia. Rupanya dia orang SARAWAK. WAKENABEB!
Seminggu lepas berjumpa, dia bawak aku jumpa dengan parents dia. Aku setuju je lah pasal dia kata dinner kan? Aku nie bab makan memang aku suka sangat-sangat. Tiba-tiba dia kata nak aku jadi isteri dia . Dalam otak aku dah fikir negatif dah. Tambahan, siapa nak amik budak umur 19tahun (waktu tu ) jadi isteri? Dia luahkan ayat tu dengan muka serius, sumpah aku takut ! 

Sejak hari tu jugak, aku terima dia masuk dalam hidup aku (lepas banyak kali putus).
Mungkin jodoh kowt, kalau nak tao gak, kitorang sekarang dah pun bertunang ^^

2 comments:

syafiqah said...

amboy , dh tunang ye , BTW , goodluck , jom terjah ika puny pulak , dri contest yg sme
http://jomjoingiveaway.blogspot.com/2012/06/1st-special-giveaway-contest-by.html

Nono Lu said...

hehheh... dah.. ok.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...