Followers

Monday, April 2, 2012

Wardah - Persona Give Away Fever 2012


Hehehe... hadiah dia agak misteri, tapi tak pe, aku join je lah... :)
Mudahan ada rezeki...

By the way, aku tag semua yang view blog aku nie :)

5 comments:

Dieyna said...

Follow blog guna gambar mana ye... hehe thanks join

Dieyna said...

sebenarnya semalam, akak semak nono tak follow mana2 blog penganjur n penaja. tu yang akak tanya guna picture mana untuk follow kitorang. takut terlepas pandang. tapi skang dah setel dah yer.. hehe enjoy this GA yer hehe thanks

Nono Lu said...

pELik... dorang lah paling awal saya follow dan like baru saya follow blog owner.. xD

Dieyna said...

Ada tambahan dalam GA Dieyna, harap update ye.. lepas tu tinggalkan komen kat entri FOLLOW PENAJA BARU YER

Dieyna said...

Ada tambahan dalam GA Dieyna, harap update ye.. lepas tu tinggalkan komen kat entri FOLLOW PENAJA BARU YER

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...