Followers

Sunday, April 1, 2012

FIRST GIVEAWAY BY NURMUJAHIDAH, THE LADY WARRIOR

Hhehehe... aku JOIN GA nie...
Mudahan rezeki...


  • first of all,, korang kena follow and like dulu semua sponsors ga ni,, wajib!! 10 je,, bukan beriban pun,, dorang nak bagi hadiah kat korang,, have a little mercy k,, do be honest,, mana tau rezeki korang,, barula halal hadiah korang tu nanti.. korang tak nak rezeki haram kan?
1) PURPLE BLOG
BLOG- follow
FB- like
HADIAH- keychain untuk 5 pemenang

2) NYTE AM'S LIFE
BLOG- follow
FANPAGE - like
HADIAH- top RM5 dan letak banner pemenang dalam blog NAL untuk 2 pemenang

3) KAK YONG
BLOG- follow
FB FANPAGE- like
ONLINE SHOP- like
HADIAH
muqaddam bergambar untuk 2 pemenang

4) KEJORA CHANTIQ
FB ONLINE PAGE- add
FB FANPAGE- like
BLOG -follow
HADIAH- 2 baju cantik,, boleh tengok kat link bawah ni,,

5) BUDAK BOBOIBOY
FANPAGE- like
HADIAH- topur RM5 untuk sorang pemenang

6) APPLE MINI COLLECTION
HADIAH- 10% diskaun untuk dua orang

7) CERITERA ALLINE
FAN PAGE - like

8) WORLD OF CAAH
BLOG-  follow
HADIAH- topup RM5 untuk seorang pemenang

9) KAKI WAYANG
FANPAGE- like
HADIAH- topup RM10 untuk seorang pemenang

10) MY SWEET LIFE
BLOG- follow
HADIAH- keychain dari langkawi

11) KEDAI PEN DRIVE UNIQUE
BLOG- follow
FANPAGE- like
HADIAH- In Stock Pen Drive 4GB sebanyak tiga unit bernilai RM105.
Domo

12) tq untuk IZZAH LIYANA TAHIR for creating my new banner and ga banner.
BLOG- follow
FANPAGE- like
TWITTER : follow
  • do follow my chaotic blog ni,, tak de paksaan.... tapi,,, harap sangat la korang sudi keep updated dengan blog aku ni,,, hehe.. lagipun korang mesti nak tau perkembangan ga ni kan? :D
  • do like my fanpage,, kat left sidebar tu,, no need to open a new tab k :D
  • tarikh ga tamat is not confirmed yet.
  • apa lagi ek? mmm.. kalau korang sudi,, click la ads kat blog muja ni,, satu pun jadila,, tak de paksaan,,, :D
ok,, done with all listed above? move to the next important thing,,, apa yang patut ada dalam entry korang
  • letakkan post title as "FIRST GIVEAWAY BY NURMUJAHIDAH, THE LADY WARRIOR"
  • letakkan banner ga comel muja tu,, and backlinkkan ke entry ga muja ni,,
  • copy list of sponsors and paste it in your entry,,
  • do say something for my blog,,, kalau ada improvement yang boleh dibuat pun boleh,, apa-apa je yang korang rasa nak gitau muja k :D
  • hantar kan link entry korang di bahagian comment entry iniSAHAJA. kat tempat lain tidak dikira. jangan hantar link blog. hantar link entry k :D

5 comments:

nurmujahidah said...

tq sebab sudi join,, :D

Nono Lu said...

ur welcme

Iena Eliena said...

salam..
singgah follow sini :)
jom follow cik iena jugak(^_~)
www.ienaeliena.com

Nurmujahidah Ismail said...

assalaamuaalaikum.. tahniah :D http://mujadafewa.blogspot.com/2012/07/senarai-pemenang-first-giveaway-by.html

Nurmujahidah Ismail said...

tahniah :D http://mujadafewa.blogspot.com/2012/07/senarai-pemenang-first-giveaway-by.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...