Followers

Sunday, April 1, 2012

1st Giveaway Contest Lirik Terbaik by Nono Lu

Bismillah...
Hehehehe... ini giveaway contest aku yang pertama.
Aku terdetik nak buat lepas aku tengok banyak sangat GA yang dibuat kat *pelusuk blog di Malaysia nie.
Mudahan dapat banyak sambutan lah yer.

Syarat-syaratnya :

- Letakkan banner giveaway ini di entry korang dan link kan ke blog ni .
(kalau tak buat, penyertaan akan terbatal)
-WAJIB jadi follower BLOG INI dan yang INI.

- Tak WAJIB nak tag sesiapa, pasal aku tao ada yang malas nak tag orang nie 
(owner pun malas jugak sebenarnya)
- Buat entry bertajuk '1st Giveaway Contest Lirik Terbaik by Nono Lu' di blog anda.
- Carik lirik empat baris (tak kisah lah lirik melayu ke, english ke, sendiri ke) dan jangan lupa nyatakan tajuk lirik dan nama penyanyi dari lirik yang korang buat.
- Tinggalkan link entry anda di comment entry blog ini SAHAJA.

Hadiah utama,
Top Up RM10 x 3key-chain yang bernilai RM4  setiap 1 hasil Fatin Kraftangan
 atau 
1 DVD Anime Original Secondhand 
p/s: diperingatkan lagi sekali, ORIGINAL SECONDHAND.
(untuk 1 orang pemenang dan pemenang boleh pilih salah satu hadiah)

Saguhati,
Top Up RM5
(untuk 4 orang pemenang)

Tarikh mula: 1 April 2012
Tarikh tutup: 6 Mei 2012
Nama-nama pemenang akan di nyatakan seminggu selepas tarikh tutup. Harap sabar ye.

Harap tiada penipuan, aku akan chek setiap 1 PENYERTAAN untuk mencari LIRIK yang TERBAIK.
Bagi yang tidak menepati syarat, penyertaan akan terbatal secara automatik
dan
Contest ini akan terbatal secara automatik sekiranya penyertaan kurang daripada 20 orang.
Senarai link peserta akan dipaparkan di sini.


Untuk sebarang pertanyaan, korang boleh tweet aku kat sini atau hantar e-mel erihakuren@gmail.com.

Kalau nak hadiah gempak-gempak tu, tolong-tolong lah jugak klik ads yang ada tu yer.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...